Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024: stílus és funkcionalitás kompakt kivitelben

A Samsung bemutatja a 2024-es Galaxy Tab S6 Lite táblagépét, a munkára és kikapcsolódásra tervezett, stílusos tabletet. A megbízható teljesítményt nyújtó Galaxy Tab S6 Lite, a rendkívüli pontosságú S Pennel párosítva inspirációt adhat, és elősegítheti a nagyszerű eredményeket – felhasználótól függetlenül, legyen szó diákokról, fiatal szakemberekről vagy akár családokról.

„A Samsungnál jól tudjuk, hogy a folyamatos változások és a mozgalmas munka mellett a felhasználóknak olyan készülékre van szükségük, amely képes lépést tartani a rohanó életvitelükkel – mondta Junho Park, a Samsung Galaxy ökoszisztéma termékstratégiai alelnöke és vezetője. – A Galaxy Tab S6 Lite (2024) és a hozzá tartozó S Pen nagyszerű partnerek a produktivitás, a szórakozás és a kreativitás gördülékeny összekapcsolásában szinte bárhol és bármikor.”

A hatékony jegyzetelés új szintje
A Galaxy Tab S6 Lite készüléken még egyszerűbb és élvezetesebb az ötletek precíz megörökítése. A tablet az ergonomikus S Pennel együtt érkezik, amelyet a kényelem jegyében terveztek, hogy még a hosszú ideig tartó jegyzetelés esetén is komfortos maradhasson a toll fogása. A felhasználók az S Pen segítségével már a készülék feloldása nélkül is leírhatják ötleteiket, feljegyezhetik gondolataikat vagy akár rajzolhatnak a Samsung Notes alkalmazásban. A precíziós toll nem igényel külön töltőt, így az S Pen szinte mindig készen áll, amikor megérkezik az ihlet.

A hatékonyságot még tovább fokozva, a Galaxy Tab S6 Lite teljes mértékben kompatibilis a Galaxy-eszközökkel, beleértve a több készülék között zökkenőmentes kapcsolódást biztosító Galaxy Buds FE fülhallgatót is. A felhasználók szabadjára engedhetik kreativitásukat, kibontakozhatnak a Galaxy-ökoszisztéma segítségével.

Stílusos, hordozható készülék, erős teljesítménnyel
A Galaxy Tab S6 Lite stílusos kialakítással, prémium fém megjelenéssel, Oxford Szürke színben érkezik. A még kényelmesebb hordozhatóság érdekében a táblagép kompakt és könnyű, a Wi-Fi-s verzió súlya mindössze 465g, míg az LTE-vel ellátott tablet 467g. A Galaxy Tab S6 Lite nagyméretű, 10,4 colos képernyője és a vékony, szimmetrikus, 9 mm-es kerete lehetővé teszi továbbá, hogy a készülék minden változata magával ragadó megjelenítési élményt nyújtson.

A kiemelkedő hatékonyságot és szórakoztatást szolgáló funkciók mellett a Galaxy Tab S6 Lite (2024) erőteljes akkumulátort kínál, amely akár 14 órán keresztül támogatja a videók lejátszását megállás nélkül, így a felhasználók megbízható eszközzel élvezhetik a magával ragadó tartalmakat és a kreatív szabadságot. Az új Exynos processzor forradalmi hatékonyságának köszönhetően a táblagép könnyedén váltogat az alkalmazások között. Hála ennek az innovatív technológiának felhasználók számára még az összetett feladatok sem jelentenek gondot, így semmi sem állhat a produktivitás útjába.

Elérhetőség
A Galaxy Tab S6 Lite (2024) március 28-tól kapható Oxford Szürke színben. A tablet Wi-Fi verziója 4GB+64GB változatban 169 990 forintos, míg az LTE változat szintén 4GB+64GB memóriával és tárhellyel elérhető, 194 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

Termékjellemzők

Galaxy Tab S6 Lite (2024)

Kijelző

10.4 colos, 2000 x 1200 (WUXGA+), TFT

*A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve a lekerekített sarkokat nem számítva; a valós felület kisebb lehet a lekerekített sarkok és az előlapi kamera miatt.

Operációs rendszer

Android 14.0

Méret 

154.3 x 244.5 x 7.0mm

Tömeg 

465g (Wi-Fi) | 467g (LTE)

Kamera

Hátlapi

8MP

Előlapi

5MP

Memória és tárhely*

4GB+64GB

microSD akár 1TB-ig**

* A tárhely elérhetősége piaconként, modellenként, színenként és szolgáltatónként eltérő lehet. A tényleges tárhely az előre telepített szoftverektől, országtól, a fájl méretétől és formátumától függően változhat.

** A MicroSD kártya külön megvásárolható.

AP 

Quad core 2.4GHz + Quad core 2.0GHz

Akkumulátor*

7,040mAh (átlagosan)

* Az átlagos értéket harmadik fél általi laboratóriumi körülmények között mérték. Jellemző érték a becsült átlagérték, figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának eltérését az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátorminták között. A névleges (minimális) kapacitás 6,840mAh.

Csatlakoztathatóság

LTE*, Wi-Fi, Bluetooth® v 5.3

* Az LTE modellek elérhetősége országtól és szolgáltatótól függően eltérő lehet.

Szín

Oxford Szürke

Hang

Dual hangszórók AKG hangzással, Dolby Atmos®