A Sony új, erőteljes parti hangszórója beindítja a bulikat

A Sony ma bejelentette az új SRS-XV800 hangszórót, amely erőteljes és tiszta hangzással bulizásra készült. Legyen szó akár egy hatalmas partiról, kedvenc filmünkről vagy egy tévéműsorról, ez a hangszóró minden helyiséget betöltő hangzást biztosít, bárhol is hallgatják.

Erőteljes térhatású hangzás a nagyobb bulikhoz
Az SRS-XV800 Omni-directional Party Sound funkcióval rendelkezik, amely a szoba minden sarkába erőteljes hangzást sugároz. Öt magas hangszóró tiszta hangzást biztosít a hangszóró elülső és hátsó részén egyaránt1,2. Ráadásul mindezt olyan ütős basszusokkal támasztja alá, amelyeket a kettős X-Balanced Speaker Unitnak köszönhetően lehet érezni.

A Sony X-Balanced Speaker Unit szinte téglalap alakú membránnal rendelkezik, amely nemcsak a hangszóró membrán területét maximalizálja, hanem a hangnyomást is növeli a mélyebb és erőteljesebb basszusok, a kevesebb torzítás és a nagyobb vokális tisztaság érdekében, így gazdagabb, tisztább és élvezetesebb hallgatási élményt nyújt.

Nagyszerű hangzás mozgásban
Az SRS-XV800 beépített akkumulátorával akár 25 órányi zenehallgatási idővel3, az SRS-XV800-zal egész éjjel lehet hallgatni a zenét. Akkor sem kell aggódni, ha lemerül a hangszóró akkumulátora. A hangszóró gyorstöltésének köszönhetően mindössze 10 perc töltéssel 3 óra játékidő érhető el.

Az SRS-XV800 beépített kerekei és fogantyúja lehetővé teszik, hogy könnyedén szállítható legyen a buliba. Amikor valaki a hangszórót mozgatni szeretné, egyszerűen csak meg kell fogni a kényelmes hordozófogantyút, majd hátradönteni.

A közvetett megvilágítás környezeti fényt eredményez, így a szoba az egyedi stílusoknak megfelelő módon világítható meg. Magával ragadó élmény teremthető akkor is, ha egyszerűen zene szól a hangszórón keresztül, mivel a fények automatikusan szinkronizálódnak a zene ütemére és ritmusára, és ezáltal magával ragadó színvilágot hoznak létre4.

A nézői élmény fokozása
A nézők minden esetben a legjobb hangzást szeretnék. A Sony egyedülálló TV Sound Booster által biztosított mély basszusoknak és a szobát betöltő akusztikának köszönhetően olyan valósághű hangzást biztosít, hogy a néző úgy érezheti, mintha a képernyőn látható világba lépett volna be.

A TV-hangzás és az SRS-XV800 két hátsó magas hangszórója, valamint az X-Balanced Speaker Units kombinációja a mély basszusok és a valósághű magas frekvenciák fokozásával emeli magasabb szintre a tévénézés élményét. A hanghullámok visszaverődnek a falakról, hogy hanggal vegyék körül az embereket. A TV Sound Booster funkcióval5 élvezhetőek az audiovizuális tartalmak, így a nézők feljavított hangzással merülhetnek el többek között az élő közvetítésű videókban és a filmekben egyaránt.

Hordozható, csatlakoztatható partiindító
Az SRS-XV800 karaoke- és gitárbemenettel, intuitív és megvilágított érintőképernyővel, vízálló IPX4 minősítéssel6 és Bluetooth® Fast Pair7 for AndroidTM funkcióval is rendelkezik, így még egyszerűbb a zenehallgatás a helyszíntől függetlenül.

Sony | Music Center és Fiestable
Az új SRS-XV800 kompatibilis a Sony | Music Center és a Fiestable alkalmazásokkal. A Sony | Music Center segítségével a táncparkettről választhatók lejátszási listák, módosíthatók a világítási minták és a hangzásmódok. A Fiestable segítségével olyan szórakoztató funkciók érhetők el, amelyek segítenek a tökéletes partihangulat megteremtésében, mint például lejátszási lista készítése, karaoke funkciók, beleértve a Voice Changer és az Echo lehetőségeket, valamint a DJ-vezérlést a hangeffektek hozzáadásához.

Szem előtt tartva a környezetvédelem
A Sony termékeit nemcsak a hangminőségre, hanem a környezetre is tekintettel tervezték. Az SRS-XV800 készülék testéhez részben az eredetileg a Sony számára kifejlesztett újrahasznosított műanyagot használták fel. Ez azt tükrözi, hogy a Sony hogyan törekszik termékei környezeti hatásának csökkentésére.

Árazás és elérhetőség

  • Az SRS-XV800 2023 májusától lesz megvásárolható Európában 700 eurós becsült kiskereskedelmi áron.

1 A termék pozíciójától függően egy érzékelő optimalizálja a hangzást az elrendezéshez, és az öt magas hangszóróból négyet használ.
2 Amíg a TV Sound Booster funkció aktiválva van, a hangszóró elülső oldalán lévő három hangszóróelem (három magas hangszóró) ki van kapcsolva, hogy optimalizálja a hangkimenetet a csatlakoztatott TV-vel való együttes használatra.
3 Amikor a MEGA BASS be van kapcsolva, és a hangerőszint 14-re van állítva, a világítás ki van kapcsolva. A tényleges teljesítmény a hangerő, a lejátszott dalok, a környezeti hőmérséklet és a használati körülmények miatt eltérhet a megadott időtől.
4 Elérhető a Sony | Music Center applikációból
5 Amíg a TV Sound Booster funkció aktiválva van, a hangszóró elülső oldalán lévő 3 hangszóróelem (3 magas hangszóró) ki van kapcsolva, hogy optimalizálja a hangkimenetet a csatlakoztatott TV-vel való kombinált használathoz
6 IPX4 vízállósági besorolás függőlegesen és IPX2 besorolás vízszintesen. A vízállóság csak akkor érvényes, ha a kupak zárva van. Nem garantált minden helyzetben.
7 A Google és az Android a Google LLC védjegyei