Megérkezett a Samsung Internet 15.0 béta verziója

Bemutatkozik a Samsung böngészőjének legújabb verziója, a Samsung Internet 15.0 béta, amely az új funkcióknak köszönhetően még könnyebbé teszi a mindennapi feladatok elvégzését és a továbbfejlesztett biztonsági megoldásaival hatékonyan védi a felhasználók személyes adatait.

„A Samsung célja, hogy az elérhető legjobb felhasználói élményt biztosítsa, és fejlett adatvédelmi funkciókkal segítse a felhasználók személyes információinak megőrzését – mondta el Du Kim, a Samsung Mobilkommunikációs üzletág web K+F csapatának vezetője és alelnöke. – A Samsung Internet 15.0 béta könnyen kezelhető eszközeivel és hatékony biztonsági megoldásaival a böngészés egészen újszerű élményt nyújt.”   

Védelem a felhasználói tevékenységet követő weboldalak ellen
A Samsung Internet 15.0 béta verziója védelmet nyújt a fingerprinting támadások ellen. Ezzel a technikával követhető a készülékek hálózati tevékenysége és a támadók információkat nyerhetnek a felhasználókról. A Samsung továbbfejlesztett követésmegelőzési technológiájával az új böngésző biztonságban tartja a felhasználók személyes adatait.

A böngésző legújabb verziója lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy töröljék az eszközeiken tárolt adatokat, és részletesen ellenőrizhessék, mit távolítanak el. Amint a felhasználók aktiválják a Titkosított módot, a böngésző alapértelmezetten ebben a módban marad, így azt nem szükséges minden alkalommal külön elindítani.

Gyors keresés és Gyors navigáció
A Samsung Internet 15.0 bétájának új, intuitív keresőmodulja minden eddiginél egyszerűbbé teszi a keresést a kezdőképernyőn. A felhasználóknak elég elkezdeniük gépelni vagy kimondani, mit keresnek és a hangalapú vezérléssel azonnal elindul az online keresés.

A gördülékenyebb böngészési élmény érdekében a Samsung Internet 15.0 béta ideiglenesen tárolja a korábban meglátogatott weboldalakat, így a felhasználók könnyedén megnyithatják azokat újratöltés nélkül, melynek köszönhetően csökken az adatforgalom, miközben több oldal, gyorsabban válik elérhetővé.

A béta tesztelési időszakot követően a Samsung Internet 15.0 várhatóan augusztus végén jelenik meg. A meglévő Samsung Internet felhasználók értesítést kapnak, amikor az új verzió elérhetővé válik.