iOS-en is elérhető a letöltés funkció az HBO GO appban

Hosszú idő után új frissítés érkezett az HBO GO-hoz iOS-eszközökön, ami nem szimpla bugfixeket tartalmaz, hanem egy nagyon régóta várt szolgáltatást is elérhetővé tesz iPhone- és iPad-készülékeken.

Így van, amit az Androidos eszközös birtokosai lassan már egy éve élvezhetnek, az mostantól az iOS-tulajok számára is elérhetővé vált, azaz mostantól az HBO GO-ra felkerülő tartalmak egy jelentős részét lementhetjük eszközeinkre, hogy aztán offline, a mobilnet megcsócsálása nélkül is élvezhessük őket. Az HBO GO natív tartalmai, illetve jó néhány harmadik féltől szerzett tartalom lesz ilyen formában elérhető, és az androidos változathoz hasonlóan ezeket is a letöltéstől számított 30 napon belül el kell indítanunk ahhoz, hogy megnézhessük őket (az elindítástól számítva két napon belül).

További újdonságként az új applikáció már támogatja az iOS 14-es változatát, valamint - amennyiben engedélyezzük - push értesítéseket küld a legújabb tartalmakról.

Nagyon reméljük, hogy a szolgáltató más eszközök alkalmazásait se hanyagolja el a jövőben: a PS4-es applikációra például nagyon ráférne már egy alaposan ráncfelvarrás, mindenesetre az iOS-frissítés híre biztató.

UPDATE: Az HBO Magyarország megerősítette, hogy hamarosan frissítés érkezik PS4-es konzolokra.