A Samsung Internet 13.0 új szintre emeli a böngészést

A Samsung bejelentette gyors és megbízható webböngészője, a Samsung Internet legújabb frissítését. A Samsung Internet 13.0 számos új funkcióval és fejlesztéssel teszi egyszerűbbé és biztonságosabbá az internethasználatot. A felhasználói élmény új adatvédelmi és biztonsági megoldásokkal lesz teljes.

„A termékeinket és szolgáltatásainkat mindig úgy fejlesztjük, hogy azok a lehető legjobb élményt nyújtsák – mondta el Du Kim, a Samsung Mobilkommunikációs üzletág web K+F csapatának vezetője és alelnöke. – Az életünk egyre nagyobb része telik az online térben, mi pedig szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy mindenki naprakész maradhasson és biztonságosan hozzáférhessen az internet legjavához.”

Megvéd a kíváncsi tekintetektől
Az utóbbi időkben nem könnyű meggyőződni arról, melyik weboldalak megbízhatók és melyek nem. A Samsung Internet 13.0 új engedélyezési felületén figyelmeztetés jelenik meg, ha a rendszer potenciálisan kártékony oldalt észlel, amely értesítéseket szeretne megjeleníteni. A személyes adatok biztonsága kiemeleten fontos a felhasználók számára, ezért elérhető a Titkos mód is, amely automatikusan törli a böngészési előzményeket az ablakok bezárásakor. A 13.0 frissítéssel a Titkos mód ikonja már megjelenik a fejlécben, így könnyen követhető lesz, mikor van bekapcsolva. A Titkos módról lapon a felhasználók részletesen tájékozódhatnak erről a funkcióról.

Kiemelkedő felhasználói élmény
A Samsung számos új fejlesztést és funkciót integrált a Samsung Internetbe, így a felhasználói élmény minden eddiginél jobb lett.

  • A Magas kontrasztarány már Sötét módban is elérhető, így a feliratok és egyéb elemek is jobban kiemelkednek a háttérből.
  • A Samsung Internet 13.0 bemutatja a kibővíthető alkalmazássávot az olyan menüpontok számára, mint a könyvjelzők, a mentett oldalak, az előzmények és a letöltések.
  • Az állapotsor elrejtésével nagyobb képernyőfelület érhető el, így a felhasználók elmerülhetnek a böngészett tartalmakban.
  • A Video asszisztens alkalmazással, teljes képernyőn megtekintett videók a kijelző közepére duplán koppintva szüneteltethetők.
  • A könyvjelzők címe könnyen szerkeszthető, így azonnal felismerhetők és egyszerűen visszakereshetők.

API kiterjesztés a fejlesztők számára
A Samsung Internet 13.0 verziójához új Alkalmazásprogramozási Felület (API) modulok állnak rendelkezésre, köztük WebRequest, Proxy, Cookie, Típusok, Előzmények, Riasztások, Adatvédelem, Értesítések, Engedélyek, Idle és Management lehetőségek. A fejlesztők az új API-k segítségével bővítményeket készíthetnek, amelyeket a Samsung Internet csapata jóváhagy, érvényesít, majd hozzáad a Samsung Internet böngészőhöz. További információk a https://developer.samsung.com/internet/android/extensions-dev-overview.html weboldalon érhetők el.

A Samsung Internet felhasználók értesítést kapnak, amint az új verzió elérhetővé válik a számukra. A Samsung Internet böngésző legújabb verziója a Google Play áruházból vagy a Galaxy Store-ból is letölthető.