Kedvenceikkel vonultak fel a magyar sztárok

Újra boldog gazdik és kutyáik vettek részt az év talán legbájosabb eseményén, az InStyle Kutyával a zöld szőnyegen című rendezvényen. A legstílusosabb eb-ember párosok mellett hírességek is felvonultak kis kedvenceikkel.

Tornóczky Anita nyolc kutyát nevel, ám ezúttal „csak" kettőt hozott el az Etele Plázába. Sushi, a csapat legapróbb tagja egy táskában is elfért, míg a nagyobbacska Chad edukációs céllal érkezett a rendezvényre. „Az amerikai pitbull-terrierektől sokan tartanak, például volt, aki a liftbe sem mert beszállni mellénk. Chad ezen a napon is azért dolgozott, hogy eloszlassa a téves előítéleteket" – mesélte a felvonulás után Tornóczky Anita.

Gelencsér Tímea a testvérével, Hajnival és két négylábújával Licsivel, valamint Fügével érkezett. Licsi már régóta a műsorvezető társa, hét éve vannak együtt jóban-rosszban. Füge mindössze három hónapja csatlakozott hozzájuk. Mindkét eb mentett. „Azt szoktam mondani, hogy kutya nélkül lehet élni, de minek. Önzetlen szeretetet adnak, ami a mai világban ritka kincs. Egy pörgős nap után öröm hazatérni hozzájuk. Licsivel 5-10 kilométeres futásokat is bevállalok, rengeteg közös kalandunk volt már" - mondta Gelencsér Tímea. A két eb eleinte féltékenyen méregette a másikat, ám mára teljesen összeszoktak, és már akkor sírnak, ha néha el kell válniuk egymástól.  

Az eseményen megjelent a híresen nagy kutyabarát B. Nagy Réka is, a műsorvezető pedig Baronits Gábor volt. Öt kategóriában összesen ötven eb és büszke gazdáik vonultak fel az InStyle már hagyományosnak számító versenyén. Az Etele Pláza zöld szőnyegén a divat- és kutyaimádó jelöltek a Mentett kutyusok, Ladies, Gentlemen, Trükkmesterek és Hazai kedvencek kategóriákban mutatkoztak meg a zsűri előtt. A rendezvény hagyományosan a felelős állattartásra, az örökbefogadás fontosságára hívja fel a figyelmet, miközben lehetőséget biztosít arra is, hogy a gazda és a kutyus is a legjobb formáját mutassa meg.