Metzker Viktória ezen a nyáron is a Plázsra költözik

A suliidő végére megérkezett az igazi kánikula, úgyhogy irány a Balaton! Ha pedig Balaton, akkor Siófok és Plázs, ahol ezen a héten már szerdától különféle programok várnak mindenkit: foci EB közvetítés óriás LED falon, ingyenes szerelemcsütörtökök dr. BRS-sel, de ismét a Plázsra költözik az Aréna háziasszonya, Metzker Viktória is, valamint Horváth Tamás és Dzsúdló is fellépnek ezen a hétvégén a Balaton nagyszínpadán. 

Aki teheti, hogy már szerdán a Balaton partjához menekül a hőség elől, de nem akar lemaradni a Magyarország és Németország közötti összecsapásról, az a Plázs óriás LED falán követheti az EB mérkőzést. Csütörtöktől újraindulnak a szerelemcsütörtökök, azaz mostantól minden csütörtökön dr. BRS rendel a legjobb zenékkel este 10-től a Music Teraszon, a belépés ráadásul ingyenes lesz. 

Pénteken Horváth Tamás zenéjére bulizhatunk a Plázs homokján, a koncert után az Arénában pedig Metzker Viktória veszi át a Dj-pultot. Metzker Viktória nélkül nincsen Plázs-nyár! Innentől kezdve minden pénteken találkozhatunk vele és vendégeivel az Arénában a nyár legforróbb bulijain. Az idei első alkalommal Viki mellé Lmen Prala, Lennard és Koósz Milán érkeznek.

Szombaton Dzsúdló slágerei csendülnek majd fel a parti színpadon, majd a Summer Time partyjával végképp berobban a nyári szünet, hiszen három helyszínen megy majd a hajnalig tartó tánc. Az Arénában Adam Ajkay, Jauri, Metzker Viktória, Pixa, Purebeat, Stephanie és Szecsei játszanak, a Beach-en Barta, Bréda Bia, Czaga, Elektra és Joerjunior, míg a Clubban Gabriel Dancer, R92, valamint Steve Judge lépnek majd fel. 

Vasárnap pedig ismét a foci EB és a magyar csapat kapja a főszerepet.