Karácsonyi ajándék a Telenortól: 100 GB 1000 forintért

A Telenor adatai szerint az ünnepi időszakban megnövekszik a mobilinternetezés iránti igény, így a szolgáltató decemberben mindössze 1000 forintért tesz elérhetővé 100GB-os adatjegyet ügyfeleinek. Az egy hétre szóló 100 GB ideális megoldás az ünnepek idején jellemző intenzívebb kapcsolattartáshoz. A szolgáltatónál emellett az ajándékbeszerzéshez is elérhető több kedvezményes karácsonyi ajánlat.

A Telenor lakossági számlás és feltöltőkártyás ügyfelei 2022. január 1-jéig kedvezményes áron, 1000 forintért vásárolhatnak egy hétre szóló 100 GB-os belföldi adatjegyet a MyTelenor alkalmazásban. Az ünnepi adatjegy vásárlói sorsoláson is részt vehetnek, ahol három szerencsés ügyfél havi 100GB Hipernetet és korlátlan belföldi beszélgetést tartalmazó Hiper L+ előfizetést nyerhet, melyre két évig nem kell havidíjat fizetni.

A 100 GB-os adatjegyet bárki többször is megrendelheti ebben az időszakban, de egy hívószámmal egyszer lehet részt venni a nyereményjátékban. A részvételhez az adatjegy megvásárlása mellett, a játékszabályzat elolvasását követően az OK szót szükséges elküldeni a 20 9000 333-as telefonszámra.

A Telenor elemzései szerint jól látható, hogy az ünnepi időszakban az ügyfelek mobilnet iránti igénye megnő, ami egészen januárig jellemzi a felhasználói szokásokat. A szolgáltató által végzett reprezentatív kutatásból1 pedig a lakosság karácsonyi vásárlási szokásaira is fény derült: a magyarok 46%-a tervez műszaki cikket ajándékozni idén karácsonykor, az egyes terméktípusok közül pedig a fej- vagy fülhallgató, utána pedig a mobiltelefon a legnépszerűbb terméktípus. Mobilt, tabletet és okosórát főként a párjuknak (43%) vagy gyermeküknek (41%) ajándékoznak a magyarok.

Az ajándékbeszerzés előtt állóknak a Telenor karácsonyi kínálatából egyrészt a Xiaomi Redmi 10 készüléket ajánlja nagyfelbontású, négyes kamerarendszerrel, hosszú üzemidővel és gyorstöltéssel. Azoknak pedig, akik 5G-képes készüléket keresnek, a nagy kijelzős Samsung Galaxy A52S 5G ideális választás, amelynek 64 MP felbontású főkamerája optikai képstabilizálással is rendelkezik.

Az új okostelefonhoz érdemes a Hiper tarifák közül előfizetést választani. Ezek előnye, hogy már két Hiper-tarifával HiperCsoport alkotható, a csoport tagjai pedig 10 vagy akár 15%-os havidíjkedvezmény mellett csoporton belül korlátlanul, 0 forintért hívhatják egymást belföldön. A HiperCsoport létrehozásához legalább két, azonos ügyfélszámon lévő, aktív, hűségben lévő Hiper tarifa összevonása szükséges. A csoportba bevonhatók a Telenor családi tarifái is, amelyek különböző korosztályok igényeire kínálnak eltérő mennyiségű adatot és hívást tartalmazó megoldást.

A karácsonyi időszakban elérhető akciók között december 31-ig él az a kedvezmény is, amellyel az otthoni internetezéshez kialakított Telenor OtthonNet tarifa havidíja az első 3 hónapban 12 havi hűséggel történő szerződéskötés esetén 0 forintba kerül. A Telenor OtthonNet szolgáltatása már egymillió háztartásban elérhető országszerte.

További információ a 100 GB-os ajánlatról és a kapcsolódó nyereményjáték feltételeiről: www.telenor.hu/karacsonyi-ajanlat

1 A kutatás 1000 fő megkérdezésével zajlott 2021. október 26. és november 3. között. A minta reprezentatív a 18-69 éves magyar lakosságra nem, életkor, régió és településtípus alapján.