Business Superbrands díjat kapott a G DATA

Idén tizenötödik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat, a G DATA 2014 után második alkalommal nyerte el az elismerést.

A Superbrands nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

A G DATA 2014 után idén második alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat. A német vírusvédelmi megoldást 1985-ben alkotta meg a céget jelenleg is vezető Kai Figge és Frank Kühn, méghozzá a világ első vírusirtójaként. A G DATA vírusvédelmi szoftvere azóta is a német piac vezető megoldása. A vállalat az elmúlt években számos olyan innovatív vírusvédelmi technológiát mutatott be, amelyek kiemelik versenytársaik sorából. Ilyen a G DATA BEAST, amely egy gráfadatbázisban tárolja a rendszer eseményeit, a G DATA DeepRay, amely neurális hálózatok segítségével nyújt védelmet a legújabb kártevők ellen, valamint a G DATA Zsarolásvédelem, amely a felhőtől függetlenül is képes megállítani a legújabb zsarolóvírusokat.

A Business Superbrands díjról
Idén huszonhét éve, hogy a marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek útjára indították a Nemzetközi Superbrands Programot Nagy-Britanniában. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A program az indulás óta a világ minden részén ismertté vált, ma már közel 90 országban jelent különleges minősítést a Superbrands cím. „A Superbrands elnyerése egy világos üzenet a környezet felé, hogy az adott márkában továbbra is meg lehet bízni, és ezt egy szakmai grémium is elismeri és tanúsítja” – emelte ki Dr. Totth Gedeon, a BGE tanára, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, a Business Superbrands Szakértői Bizottság elnöke.