Bemutatkozik az Odyssey Neo G7 43" gaming monitor

A Samsung Electronics bejelentette az Odyssey Neo G7 (modellnév: G70NC), a vállalat első sík, Mini-LED modelljének globális bevezetését, amely új formavilággal bővíti az Odyssey termékcsaládot. Az új monitor nagyméretű képernyővel rendelkezik, amely tervezésének köszönhetően átfogóbb látványvilágot és részleteket biztosít a játékosok számára, és élethű képminőséggel repíti el őket a játékok világába.

„A gaming monitorok piaca folyamatosan növekszik, a játékosok pedig egyre többet várnak el a monitoroktól - mondta Hoon Chung, a Samsung Electronics Vizuális kijelzők üzletágának ügyvezető alelnöke. – Nemcsak jobb játékélményt nyújtunk, hanem új lehetőségeket építünk a monitorjainkba, így a játékosok számára a technológia és a szórakozás egy helyen válik elérhetővé. Fejlesztéseink lehetővé teszik, hogy lenyűgöző vizuális teljesítmény mellett merüljenek el a játékosok a magával ragadó gaming élményben.”

A Samsung Odyssey Neo G7-et úgy tervezték, hogy élethű képminőséget, tetszés szerint módosítható, nagy teljesítményű vizuális világot és személyre szabott funkciókat biztosítson az optimális játék élményhez és szórakozáshoz.

Hatalmas gaming monitor
A nagyméretű 43"-os képernyő 4K felbontást (3.840 x 2.160) kínál VESA Display HDR600 és HDR 10+ tanúsítvánnyal, ezzel napjaink egyik legjobb grafikai élményét nyújtja. Az Odyssey Neo G7 a Samsung Quantum Matrix technológiáját helyezi előtérbe, a Quantum Mini LED-ek használatával, amely lehetővé teszi a LED-ek finom és pontos vezérlését. Ennek köszönhetően a felhasználók még gazdagabb sötét és világos színeket érzékelhetnek, valamint több részletet láthatnak, akár árnyékos környezetben is.

Emellett a matt kijelző csökkenti a fényvisszaverődést, minimalizálva a zavaró tényezőket a játékmenet során, és a játékos teljesen a játékra koncentrálhat.

Az Odyssey Neo G7, nagyszerű monitor szinte bármilyen játékplatformhoz - DisplayPort és HDMI csatlakozással is csatlakoztatható a felhasználók Gaming felszereléséhez, illetve a legújabb játékkonzolokhoz HDMI 2.1 csatlakozásra is képes. A beépített WIFI/Bluetooth segítségével a 43 hüvelykes képernyőn is játszhatnak a felhasználók mobiljátékokkal, vagy akár egy kontroller csatlakoztatásával konzol nélkül is elérhetőek a felhőben tárolt játékok.

Teljesítmény a játékélmény új szintre emeléséhez
A 144 Hz-es frissítési frekvencia és az 1 ms (MPRT) válaszidő gyors, zökkentőmentes választ és pontos egérmozgásokat tesz lehetővé. Az Odyssey Neo G7 még a legintenzívebb pillanatokban is dinamikus játékélményt biztosít, és az AMD FreeSync Premium Pro támogatásnak köszönhetően minimalizálja az akadozás lehetőségét, a bemeneti késleltetést és a képernyőszakadozást.

A felhasználók egyre inkább személyre szabott játékélményre vágynak, az Odyssey Neo G7 számos innovatív funkciójával pedig a felhasználók beállíthatják a képernyő méretét, pozícióját és a képarányt is az optimális játékélményért. A Flex Move Screen lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a képernyő méretét 43 és

20 hüvelyk között állítsák be, az adott játék igényei alapján, emellett pedig a képernyő pozíciója is módosítható.

A Samsung Game Bar1, egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a fontos beállítások gyors elérését és módosítását anélkül, hogy el kellene hagyniuk a játék képernyőjét. A felhasználók megtekinthetik és módosíthatják az FPS (Frame Per Second - képkocka per másodperc), a képarány, a nagy dinamikatartomány (HDR) és a változó frissítési sebesség (VRR) értékeket, illetve elérhetik az olyan beállításokat, mint a képernyőarány, a válaszidő és a játékkép mód. A Game Bar segítségével a játékos úgy veheti át az irányítást, hogy közben nem marad le az akcióról.

Okos funkciók a személyre szabott élményekért
Az Odyssey Neo G7 okos funkcióival, a Samsung Smart Hub és a Samsung Gaming Hub2 segítségével szolgálja ki a felhasználók legkülönbözőbb, személyre szabhatóságra irányuló igényeit.

A Samsung Gaming Hub3 egy felhőalapú játékplatform, amely azonnali hozzáférést biztosít olyan partnerek játékaihoz, mint az Xbox és az NVIDIA GeForce NOW, letöltés és tárhelyigény nélkül. Ez az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára a szabadságot a játékvilág korlátlan felfedezésére.

A felhasználók a Samsung Smart Hubon keresztül élvezhetik az okostévé-élményt is olyan partnerek alkalmazásaival, mint a Prime Video, a Netflix és a YouTube, amellyel különböző tartalmak érhetők el internetkapcsolat segítségével, anélkül, hogy be kellene indítaniuk a számítógépüket vagy csatlakozniuk kellene más eszközökhöz.

Az Odyssey Neo G7 Magyarországon 2023 februárjától lesz elérhető, 449 900Ft-os ajánlott fogyasztói áron. További információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra Odyssey Neo G7.

 

G70NC

Kijelző

Kijelzőméret

43”

Lapos / Ívelt

Lapos

Panel típusa

Quantum Mini-LED

Képarány

16:9

Kép

Frissítési ráta (maximum)

144Hz

Fényerő

400 nit

HDR

VESA kijelző HDR600

HDR10+ Gaming

Válaszidő

1ms MPRT

Látószög

178/178

Gaming funkciók

VRR

FreeSync Premium Pro

Okos funkciók

Igen

Gaming Hub, Media Hub

Hang

Hangkimenet

20W x 2

Csatlakoztathatóság

Videó portok

1x DisplayPort (1.4) / 2x HDMI(2.1)

USB portok

2x USB 3.0 port

Egyéb

1x Ethernet LAN, WiFi5, Bluetooth 5.2

Dizájn

Világítás

Igen(Core Sync)

Állvány

Dönthető

Fali konzol

VESA (200x200)

 

1 A Game Bar támogatja a PC-s és konzolos játékokat, de nem támogatja a Samsung Gaming Hubot.
2 A Gaming Hub Magyarországon nem elérhető, azonban valamennyi hozzá tartozó szolgáltatás és alkalmazás elérhető a monitoron.
3 A Samsung Gaming Hub csak bizonyos országokban érhető el: Brazília, Kanada, Franciaország, Németország, Olaszország, Korea, Spanyolország, Egyesült Királyság, Amerikai Egyesült Államok. A többi európai országban a felhőalapú játékok a Samsung Smart Hubon keresztül érhetők el. A szolgáltatás és a tartalom elérhetősége régiónként és partnerenként változhat.