Zöld utat kapott a Justice League film?

Justice LeagueA Marvel hőseit felvonultató The Avengers után a Warner Brothers úgy tűnik zöld utat adott a DC univerzumának hőseit magába foglaló filmnek, a The Justice League-nek. Az Igazság Ligája című rajzfilmsorozatban szinte minden karakter feltűnt a képregényekből, mind a jó, mind a rossz oldalon. A csapat a Föld körül keringő szuper bázisról igyekezett felvenni a harcot a gonosztevőkkel szemben.

A stúdió elismerte, hogy még nagyon korai szakaszban van a film, de az már biztos, hogy a két legnagyobb hős, Superman és Batman fel fog tűnni. A rajzfilmsorozatban a csapat további tagjai Green Lantern, The Flash, Wonder Woman, Aquaman és Johnn Johnnes, avagy a Martian Manhunter voltak. Közülük jó páran életre keltek a Superman fiatalkorát bemutató sorozatban, a Smallville-ben.

A film bemutatásának dátuma sok mindentől függ: a most bemutatásra kerülő Green Lantern, valamint a később megjelenő The Flash sikere is befolyásolhatja a döntést, továbbá a Wonder Woman, Aquamen és Johnn Johnnes még nem kapott önálló filmet. Ez persze nem feltétlen akadály, és a hírek szerint már keresik a színészeket (várhatóan Green Lantern Ryan Reynolds lesz).