Új produkcióikkal térnek vissza a Comedy Club nagy nevettetői

Tavasztól ismét középpontba kerülnek a humor fenegyerekei, hiszen a hetedik évaddal tér vissza a tévéképernyőkre a Comedy Club! Az elit társaság kőkemény tagjai a saját, szigorú szabályaik szerint működnek, és könyörtelenül támadásba veszik a rekeszizmainkat. Április 8-ától péntekenként többek között Dombóvári István, Kőhalmi Zoltán és Litkai Gergely is új önálló estjével jelentkezik a Comedy Centralon!

Új évaddal érkezik a Comedy Club, a Comedy Central népszerű stand-up sorozata. A legendás hollywoodi film, a Harcosok Klubja szereplőit megidéző humorcsapat tagjai Janklovics Péter bandavezért követve ezúttal sem kímélik majd a tévénézőket: Kőhalmi Zoltán, Elek Péter, Hajdú Balázs, Litkai Gergely, Dombóvári István és a Szomszédnéni Produkciós Iroda kíméletlenül dobálják majd a humorbombákat.

Elsőként Kőhalmi Zoltán érkezik a Történjen bármi című műsorral, amelyben izmos poénok kíséretében többek között az is kiderül, hogy mi történt a történetekkel azóta, hogy az ősember mesélte azokat a tűz mellett egy barlangban ülve. Milyen messziről látszik az Üveghegy? Melyik a világ legfélelmetesebb filmje, és miért nem felejti el soha az, aki nem látta? Április 8-án minden kiderül, történjen bármi!

Janklovics Péter, mint bandavezér érkezik a képernyőre hű harcostársa, Elek Péter társaságában április 15-én, amikor is megtudhatják a nézők, hogy milyen meghatározó a zene az életünkben, milyen sok helyen és élethelyzetben hallgatjuk. A Zenebu*ik-ban a stand-upos páros arra is keresi a választ, hogy az ősembert mi késztette kántálásra és vajon hogyan születtek a legprimitívebb slágerek?

Egy héttel később Hajdú Balázs: Emberek és emberek című új estje debütál, amiből kiderül, hogyan szerethetjük meg önmagunkat, a mogyoróvajat, és mindenki mást is, de szőrtelenítési és szőrösítési javaslatokat, autóvezetési és életvezetési tanácsokat is kaphatunk. Április végén Litkai Gergely intéz kíméletlen támadást a rosszkedv ellen, miközben a Multiland-ban újra a nemzetközi nagyvállalatok csodálatos világába kalauzolja el a nézőket.

A májust Dombóvári István: Kettőskereszt, vagy amit akartok című új estje nyitja, ami a közösségi oldalak rejtelmeibe kalauzolja el a közönséget. Terítékre kerül többek között az is, hogy vajon tényleg ismerjük-e az ismerőseinket, illetve felmerül, hogy biztos, hogy szeret minket az, aki folyamatosan felfelé tartott mutatóujjat küld mindenre nekünk? A humor fenegyerekeinek kacagtató sorozatát a Szomszédnéni Produkciós Iroda: Cégenkórászok című műsora zárja majd május 13-án, amely könnyed, szabad, rövid jelenetekkel tarkított kalandozásnak ígérkezik az alkalmazottak világának témakörében.

A Comedy Club adások sorrendje:

2022.04.08. Kőhalmi Zoltán: Történjen bármi
2022.04.15. Janklovics Péter, Elek Péter: Zenebu*ik
2022.04.22. Hajdú Balázs: Emberek és emberek
2022.04.29. Litkai Gergely: Multiland
2022.05.06. Dombóvári István: Kettőskereszt, vagy amit akartok
2022.05.13. Szomszédnéni Produkciós Iroda: Cégenkórászok

Comedy Club április 8 – május 13 között péntekenként 21.00 órától a Comedy Central műsorán!