The Last of Us - Premier előtti bemutató rajongóknak

Megérkezett végre a nagysikerű The Last of Us játék sorozat adaptációja az HBO Max-ra, és mivel is lehetne ezt jobban megünnepelni, mint egy nagyszabású rajongói eseménnyel?!

Az Etele Cinemát ellepte a növényzet, így megfelelő hangulatban érkezhettek a rajongók, akik nem csak az első részt nézhették meg a sorozatból, de a Mitter Sisters pultjánál egyedi, The Last of Us témájú kulcstartót készíthettek, a Playstation konzoljain elmerülhettek a játékban és a 3D fotófal előtt pedig selfiket és készíthettek.

A JB Event ügynökség rendezésében készült eseményen a rajongók mellett meghívott sztárok is részt vettek, akik nemcsak a tematikus ételeket kóstolhatták meg, hanem olyan ínyencségeket is, mint a csokiba mártott tücsök. A vendégek között ott volt Enyedi Ildikó, Mátyássy Áron, Schwetchje Mihály, Miklauzic Bence, Tasnádi István filmrendezők, Jakabos Zsuzsa úszó, Szabó Simon, Haumann Máté, Varga Ádám, Váradi Gergely, Végh Zsolt, Oroszlán Szonja színészek és Gyetván Csaba műsorvezető (Made In Gyetván Csabával). Rajtuk kivül a hazai social media élet meghatározó tartalomgyártói is feltűntek, így B. Nagy Réka és Konkoly Dávid, Laudon Andi, Nagy Emma, Osbáth "Pamkutya" Norbi, Verebélyi Vivi és Nagy Norbi, Lil Frakk is megjelent a bemutatón.