The Batman - Április 18-tól az HBO Max-on

Április 18-án Batman megérkezik az HBO Max kínálatába. A Matt Reeves rendezte film főszerepében ezúttal Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro és Collin Farrel láthatóak.

Batman két éven át járta az utcákat, félelmet keltve a bűnözők szívében, mélyen elmerülve Gotham árnyékos mélységeiben. A város korrupt hivatalnoki hálózatában és befolyásos karakterei között csak néhány megbízható szövetségest találva a magányos őrző a bosszúállás egyetlen megtestesítője lett polgártársai körében. Amikor egy gyilkos szadista machinációival célba veszi Gotham elitjét, a kódolt nyomok ismét az alvilágba vezetnek. De ahogy a bizonyítékok egyre közelebb vezetik Batmant saját otthonához, és világossá válnak a gonosztevő nagyszabású tervei, Batmannek új kapcsolatokat kell kialakítania, lelepleznie a tettest, és igazságot kell szolgáltatnia a hatalommal való visszaélés és korrupció sújtotta Gothamnek.

A film 4K-ban, magyar felirattal és szinkronnal lesz elérhető a HBO Max kínálatában. A TV premier május 22-én lesz az HBO csatornáján.

A filmről készült kritikánkat ide kattintva olvashatjátok.