Izgalmas új évadok a Spektrum Home-on és a TV Paprikán

A Spektrumon egyedülálló, saját gyártású produkció rajtol Vadon Jánossal, míg D. Tóth Kriszta, Csorba Anita és Havas Dóra új évadokkal jelentkezik a Spektrum Home-on és a TV Paprikán.

Az ősz talán legkalandosabb és leglátványosabb premierjének ígérkezik a Várfoglalók Vadon Jánossal, mely szeptember 18-án debütál a Spektrumon. Az ismert rádiós műsorvezető, aki megszállott „várimádó” is, hazánk középkori váraihoz látogat. A 12 részes sorozatban szakértők, várkapitányok, és hagyományőrzők segítségével fedi fel 13 korabeli vár titkait és legendáit. Megannyi rejtélyre fény derül, így például arra, milyen célból épült a vár, titkos alagúttal vagy járattal, vagy kik voltak a vár védői. A sorozat különlegessége, hogy számtalan korhű ábrázolást, és alaprajz térképet is felvonultat, amelyeket a lenyűgöző drónfelvételek, és meghökkentően részletes 3D rekonstrukciók egészítenek ki.

A Spektrum Home-on az újdonságok között lesz D. Tóth Kriszta „DTK: Elviszlek magammal”, legfrissebb évada, szeptember 4-i indulással, 14 vadonatúj beszélgetéssel, például Cserhalmi Györggyel, Erőss Zsolt özvegyével, Sterczer Hildával és Janicsák Vecával. Augusztus végével indult Csorba Anita „Álomszobagyár” című műsora, mely ismét kedves, praktikus, otthon is megvalósítható ötleteket hoz kreatív lakásátalakítás vagy gyerekszoba átalakítás témakörben, lakberendezési tippekkel segítve a szülőket a gyerekek iskolakezdésekor, mindezt minimális anyagi ráfordítással.

A főzés szerelmeseinek kedvez a szeptember 5-én induló Havas Dóra tudatos konyhájának második évada a TV Paprikán, ahol a gasztroblogger bemutatja, hogyan lehet úgy élvezni az ízeket, hogy egészségesen és egyben környezettudatosan főzünk. Emellett szeptember 27-től egy másik, vadonatúj műsorral is jelentkezik Dóra „Termelőtől a tányérig” címmel, amelyben innovatív, hazai élelmiszertermelőkhöz látogat el, hogy az ott megismert alapanyagokból és termékekből igazán ínycsiklandó ételeket készítsen. A kalandos vidékjárásnak köszönhetően a nézők megismerhetik, hogyan és honnan kerülnek a hazai termékek az üzletek polcaira, majd családunk asztalára.

Fotó: Szabó Gábor