Sydney Sweeney és Glen Powell mától a mozikban imádják utálni egymást

Az Euphoriából ismert Sydney Sweeney és a Top Gunból ismert Glen Powell mától a mozikban imádják utálni egymást.

Találkoztak, együtt töltöttek egy éjszakát, és azóta gyűlölik egymást. Van ilyen. Bea (Sydney Sweeney) és Ben (Glen Powell) biztos, hogy nem illenek össze. Ha néha véletlenül összefutnak valahol, tutira elszabadul a pokol: csak bántani tudják egymást.

De lesz egy esküvő Ausztráliában, amin mindkettejüknek részt kell venniük. Nincs kibúvó, nincs duma: utazniuk kell. Néhány napon, néhány bulin, néhány vacsorán keresztül el kell viselniük egymás közelségét, miközben egy gyönyörű tengerparti házban ott kavarog körülöttük egy csomó régi szerelmük, néhány kíváncsi rokonuk és kavarni mindig kész felmenőjük.

Szóval, azt teszik, amit két érett, felnőtt, felelősségteljes ember ilyenkor tehet: úgy tesznek, mintha szerelmespár lennének – azt remélik, hogy így mindenkinek könnyebb lesz.

Nem is tévedhettek volna nagyobbat.

Hollywood két legsikeresebb sztárja, az Euphoriában és a Fehér lótuszban ismertté vált, a hamarosan mozikba kerülő Madame Web főszereplőjeként még nagyobbra törő Sydney Sweeney és partnere, az új Top Gunból is kiragyogó fenegyerek, Glen Powell az év egyik legjobban várt romkomjában szerepel. Az író-rendező-producer a Könnyű nőcske és a Barátság extrákkal alkotója, a romantikus vígjátékok mestere, Will Gluck.