Spektrum Home: Álomszobagyár és Digitális Álomszobagyár a Magyar Telekomnál

A Spektrum Home portfoliójában számtalan olyan műsorral találkozhatnak a nézők, melyekből rengeteg inspiráló ötletet meríthetnek saját lakásuk, házuk vagy kertjük átalakításához. Ilyen a Csorba Anita által megálmodott Álomszobagyár, és annak digitális verziója, a Digitális Álomszobagyár, amelyek áprilistól már a Magyar Telekom előfizetői számára is elérhetők.

A két lakberendező műsor egészen december végéig megtekinthető lesz a Magyar Telekom ügyfelei számára. Az Álomszobagyár epizódjait a FilmKlub kínálatában láthatják az előfizetők, míg a Digitális Álomszobagyár epizódjait díjmentesen kölcsönözhetik ki az érdeklődők a FilmPremier tartalmaiból, így összesen 30 részből inspirálódhatnak a nézők.

Az egyes epizódokban elképesztő átalakulások mennek végbe, és a kis terektől egészen a nagy helyiségekig minden átalakul, legyen szó akár csak egy szobáról vagy egy egész ifjúsági közösségi térről. 

A sorozatok mottója a „Ti megálmodjátok, mi megvalósítjuk!” teljes mértékben megvalósul, Csorba Anita és segítői ugyanis évek óta foglalkoznak lakberendezéssel, és igyekeznek a műsorokban olyan használható ötleteket és tippeket adni, ami segítséget nyújthat azoknak is, akik maguk szeretnének belevágni egy átalakításba.

Legyen szó akár az Álomszobagyárról vagy a Digitális Álomszobagyárról a tervezők mindig egyeztetnek a tulajdonosokkal, közösen gondolkodnak és ötletelnek, majd a legapróbb részletekig kidolgozzák, hogy mi hogyan fog történni, és milyen végeredményre számíthatnak a rendelkezésre álló egy nap alatt.

A költségvetés mindig visszafogott, mert az anyagiak helyett Anitáék sokkal inkább a kreativitásra helyezik a hangsúlyt, ami lehetővé teszi, hogy az ötletek alapján bárki felfrissítse, és új hangulatot teremtsen a lakásában.

Az Álomszobagyárban többek között kiderül, hogy hogyan válik nagylányossá egy gyerekszoba, és milyen egy természet ihlette dolgozószoba, amely új kényelmes olvasósarokkal bővül. A Digitális Álomszobagyárban Kele Márk digitális szakértő segítségével feltérképezik, hogy milyen digitális eszközökkel lehet még komfortosabbá tenni az újonnan megálmodott lakásokat. Így kerül be az otthonokba az okosporszívó, az okos vízforraló és az okoskonnektor is, amely képes akár egy olvasólámpát is digitalizálni és alkalmazás segítségével működtetni.

A Spektrum Home két műsora tehát számtalan ötletet biztosít az átalakításra vágyóknak, a Telekom TV GO alkalmazás pedig abban is megoldást nyújt, hogy a FilmKlub nézői és a FilmPremier előfizetői mindezt bármikor és bárhol megnézhessék akár mobiltelefonon akár tableten.