Mesés nyár a JimJammel

A vakáció alatt számtalan új mesével és edukatív tartalommal várja a gyerekeket a legnépszerűbb hazai gyerekcsatorna, amelyek egészen nyár végéig elkísérik majd őket. Így a szünet alatt is találkozhatnak többek között, Leoval, Kis Mezei Nyuszival, Bogyóval és Babócával, de természetesen nem hiányozhat a képernyőről Tűzoltó Sam, ahogy Bing és kis barátai sem. A digitális eszközöknek köszönhetően pedig a kicsik kedvenc mesehősei bárhol és bármikor elérhetővé válnak.

A Telekom és a Vidanet a nyári vakáció alkalmából JimJames csatornanyitással, on-demand tartalmakkal és interaktív, online játékokkal kedveskedik a kicsiknek, akik így egész nyáron át rengeteg mesés tartalommal találkozhatnak.

A csatorna a szünidő alatt az erdő állatairól és a környezetvédelemről tanítja a legkisebbeket játékosan oktató sorozataival. Legfőbb küldetés az óvodás korú gyermekek ismereteinek bővítése, melyhez a Magyar Telekom is csatlakozik: az IPTV és a műholdas előfizetői számára egész júniusban - a Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével - elérhetővé teszi a JimJam meséit. A csatornán mindennap 19:00 és 21:00 óra között „Tanulj játszva az erdő állatairól a JimJam-en” címmel futó műsorblokkban látható „Leo, az ifjú vadőr”, az „Erdei tesók” és a „Találd ki, mennyire szeretlek!”. A JimJam egyedi fejlesztésű rövid ún.: „Tudtad-e?” videóiban a csatorna népszerű mesehősei tanítják a kicsiket interaktív módon. A tartalmak elérhetőek lesznek egy JimJam-Telekom együttműködésében létrejött microsite-on (https://hu.jimjam.tv/magyar-telekom/) egyaránt. A mesék alkalmat nyújtanak a családnak arra, hogy fontos kérdésekről beszélgessenek, például hogyan kell megóvni a természetet, milyen búvóhelyeket keresnek maguknak az erdei állatok, hogyan keresnek maguknak élelmet, és miért fontos, hogy szelektíven gyűjtsük a hulladékot, és ne szemeteljünk az erdőben.

A Vidanet ügyfelei előfizetési csomagtól függetlenül láthatják a JimJam-en a legújabb meséket a nyár első hónapjában, és játékban is részt vehetnek a szolgáltató Facebook oldalán.

Aki pedig a nyaralás alatt sem szeretne lemaradni a kis hősök kalandjairól, azok számára a Magyar Telekom TV GO (amelyen a FilmKlub teljes kínálata is elérhető és amelyben többek között a „Leo, az ifjú vadőr” epizódjai is bármikor megtekinthetők) és a Vidanet Move szolgáltatásai nyújtanak megoldást, hogy utazás közben vagy akár a strandon is könnyedén elérhető legyen minden tartalom, akár mobiltelefonon vagy tableten.