Különleges premiert kap ma este az FBI International

Ugyanazzal a különleges megoldással mutatja be a TV4 a magyar nézőknek az FBI International első részét, ahogyan az amerikai CBS nézői is láthatták a premiert. Az alkotók a két korábbi FBI-sorozatban rejtették el a várva várt harmadik spin-off eseményeinek alapjait. Hétfő este 20 órakor kezdődik a műsorfolyam az FBI New York különleges ügynökei 4. évadának első epizódjával. Ezután, 21 órakor az FBI Most Wanted harmadik szériájának első részével folytatódik a történet, majd 22 órakor berobban a magyar nézők életébe az FBI International elit alakulata.

A hihetetlenül népszerű FBI-sorozatban több szálon zajlik a hajsza egy lányokkal - sok esetben gyerekekkel - kereskedő banda ellen. Az alkotók egy ügyes crossoverrel két szériába is becsempészték a történetet, amely aztán az FBI Internationalben teljesedik ki. A nyomozás az egész világon zajlik és a szálak Európában futnak össze. Az ügynökök Budapesten és Horvátországban is felbukkannak, hogy leszámoljanak a bűnözőkkel.

Az FBI International különlegessége, hogy a jelenetek többségét Magyarországon forgatták és a forgatókönyv szerint is Budapesten működik az FBI nemzetközi elit alakulatának központja. Az ügynökök innen rajzanak ki, hogy a világ minden táján közbeavatkozzanak, ha amerikaiakkal bűncselekmény történik.  

A különleges premier után az FBI International új epizódjai minden hétköznap 20:00-kor a TV4 műsorán láthatók.