Horrorfilmes péntekek paráztatják Ganxsta Zolee-t!

Nincs megnyugtatóbb egy péntek esti pihentető filmnézésnél, mellyel az egész hét fáradalmait nyugodtan magunk mögött hagyhatjuk. Ganxsta Zolee is osztja ezt a véleményt, ám ő nem kispályázik romantikus komédiákkal és kalandfilmekkel, hanem egyenest fejest ugrik a legdurvább horrorfilmekbe, mert szerinte az az igazi „lelki wellness". Pedig a Paramount Network filmcsatornán április 8-án útnak induló Para Péntek alkotásai még neki is adtak okot az alváshiányra.

Áprilisban minden péntek este a rémületé és a feszült szórakozásé lesz a főszerep. Ezt a zenészikon, Ganxsta Zolee sem hagyta ki, hiszen a Paramount Network promójában otthoni filmmaratont tartott a Para Péntek során bemutatott hollywoodi horrorfilmekből. Egy ilyen kemény rockeren nem találnak fogást a rémisztő alkotások, ugye? Hát, meglepődnénk! Zolee egyébként saját bevallása szerint mindenevő a filmes placcon, a horroron belül pedig a földhöz ragadtabb történetekért rajong.

Most pénteken a neves francia horrormágus, Alexandre Aja filmje, a Préda kerül terítékre, melyben egy apa és lánya egy hurrikán során igyekszik életben maradni az árvízben úszkáló aligátorok közt. Április 15-én Stephen King klasszikusa, a Kedvencek temetője legfrissebb feldolgozása borzolja majd a kedélyeket, míg április 22-én az Overlord című második világháborús misztikus horror szórakoztatja majd a tévénézőket a náci emberkísérleteket leleplező katonákkal a főszerepben.

Para Péntekek a Paramount Network csatornáján:
Április 8. 22:00 – Préda
Április 15. 22:00 – Kedvencek temetője
Április 22. 22:00 – Overlord