Holnaptól a mozikban az Együtt kezdtük

Csütörtöktől játsszák a mozik a legújabb magyar vígjátékot, az Együtt kezdtüket, melyben kilenc új tehetség mutatkozik be olyan ismert és elismert színészek mellett, mint Mucsi Zoltán, Pálmai Anna, Jordán Tamás, Kerekes Éva, Péterfy Bori, vagy Zsurzs Kati.

Marci, Franciska, Juli, Renátó, Ádi, Gigi, Nóri, Benett és Geri utoljára az érettségi banketten látták egymást.  A legendás 12. c osztály oszlopos tagjait azóta a szélrózsa minden irányába repítette az élet. Tíz év után egyik osztálytársuk, a kedvenc volt tesitanáruk (Mucsi Zoltán) lányának esküvőjén jön össze megint a nagy csapat. Felidézni azt, ami volt és élvezni, hogy igazán semmi sem változott. Vagy mégis? Mert egy ilyen nagy újratalálkozás pont arra jó, hogy kitörjön pár botrány, elcsábítsanak néhány hű szerelmest, elsüssenek egy csomó jó poént, hazudjanak, őszinték legyenek, dumáljanak, igyanak, aztán kezdjék elölről az egészet.

Az Együtt kezdtük a Nemzeti Filmintézet támogatásával, a SPARKS Kft. gyártásában és az RTL Magyarország koprodukciós partneri együttműködésével készült. Rendezője Kerékgyártó Yvonne, a forgatókönyvét Szentgyörgyi Bálint, Boros O. István és Maruszki Balázs írták. A kamera mögött Babos Tamás operatőr foglalt helyet, a látványtervezésért Valcz Gábor felelt. A jelmeztervező Oehler Diana, a vágó Duszka Péter Gábor, a zeneszerző Felcser Máté volt. A film produceri teendőit Romwalter Judit és Pék Csaba látták el.

A filmhez betétdal is készült, melyet Felcser Máténak, Szepesi Mátyásnak, Járai Márknak és Lábas Vikinek köszönhetünk! A teljes dalt és a videóklipet itt tudjátok megnézni: Lábas Viki x Járai Márk: Együtt én meg te

Korhatár: 16