Holnaptól a mozikban a Legendás állatok – Dumbledore titkai

Dumbledore múltja tele van olyan titkokkal, amelyeket még Rita Vitrol sem tudott maradéktalanul leleplezni. Most azonban mindenre fény derül.

A mágikus világ egyre nagyobb bajban van, és nemcsak Grindelwald (Mad Mikkelsen), a békéjére törő gonosz varázsló, valamint sok szövetségese miatt, hanem azért is, mert a jövője egy igen furcsa társaságon múlik: egy szakmájának élő, kétballábas magizoológuson (Eddie Redmayne), egy régi máguscsalád utolsó sarján, aki a tudós segítségéül szegődik, egy mindenre elszánt tanárnőn… és egy muglin!

Még szerencse, hogy van valaki, aki mellettük áll: egy fiatal, nagy tehetségű, bár rejtélyes életű mágus, egy bizonyos Albus Dumbledore (Jude Law).

A mágikus világ elképesztő népszerűségű könyv- és filmsorozata, a Harry Potter-történetek előzményeit bemutató filmben régről ismerős szereplők és új, mágikus figurák küzdenek a muglik ellen forduló gonosz ellen.

J.K. Rowling ezúttal is feledhetetlenül mesés, varázslatos történetet és különleges karaktereket teremtett –a szemkápráztatóan látványos filmhez.

Korhatár: 12

A filmről készült kritikánkat ide kattintva olvashatjátok.