Gyermekkori kedvenceink visszatérnek

3D CoyoteA Warner Bros. egy érdekes lépéssel próbálja visszahozni a köztudatba a Looney Tunes (Bolondos dallamok) egykor méltán népszerű szereplőit. Hasonlóan az első debütálásukhoz a '60-as években, most is mozifilmek előtt láthatjuk majd egykori kedvenceinket.

Korábban már voltak kísérletek a sokak gyermekkorát végigkísérő szereplők újra köztudatba hpzására - mint például a Bolondos Dallamok: Újara bevetésen -, de ezek közel sem hozták az elvárásokat. A legnagyobb bukás azonban a Loonatics Unleashed volt, melyet azóta is csak elrettentő példaként emlegetnek mindenhol.

Éppen ezért úgy döntöttek, visszatérnek az eredeti koncepciókhoz, annyiban módosítva azt, hogy teljes, számítógép által renderelt 3D-s animációkat kapunk majd, a mai gyerekek igényeit maximálisan kielégítendő. Jogosan meül fel sokunkban a kérdés, hogy vajon megmarad-e a varázs, ami egykor rengeteg embert ültetett a tv képernyők elé. Hiszen hiába a csilli-villi, az eredeti, kézzel rajzolt karaktereket semmilyen számítógépes varázslat nem fogja tudni visszaadni.

Jelenleg 3 rész készült el, további hármon pedig most is dolgoznak. A nagy debütálás július 30-án lesz, a Kutyák és Macskák 2 előtt. A történet nem Tapsi Hapsiról fog szólni, hiába ő a fő karakter. Warnerék az első rövidfilmben a Prérifarkasnak és Gyalogkakukknak adták a főszerepet.