Éneklő színészekkel és humoristákkal ünnepel a 15. éves magyar Comedy Central!

Immár 15 éve nevettet minket itthon is a Comedy Central, ennek örömére nagyszabású, egy hónapon át tartó kampánnyal készül a csatorna, amelybe jól ismert szereplői mellett a közönséget is bevonja. Az ünnepszéria egyik legnagyobb dobása az október 2-án debütáló születésnapi dal és klip: a kifejezetten az alkalomra készült videóban a humorcsatorna közkedvelt magyar hangjai és stand-uposai is felbukkannak.

A Comedy Central megadja a módját: október 2-tól 29-ig tartó, izgalmas és sokszínű születésnapi kavalkáddal ünnepli meg 15. születésnapját, beleértve ikonikus hangjait, előadóit, nevettetőit és alkotóit, minden hétre új izgalmakat tartogatva. A legjobban azonban garantáltan a nézők fognak mulatni!

Az első napokban debütál a humorcsatorna szülinapi dalvideója, amely amellett, hogy személyes, szórakoztató és tükrözi a csatorna jellegzetes stílusát, keserédes módon reflektál a hazai valóságunkra is. A Comedy Central szemléletében a jó poénok és feledhetetlen karakterek mellett mindig is fontos volt egy kis közéleti kikacsintás is, így a klip is megfelelően tükrözi ezt a koncepciót. Mindemellett a szülinapi videó nosztalgiát is hordoz magában: visszagondol az elmúlt éveinek sikersztorijaira, sorra véve műsorkínálatának legjavát az elmúlt tizenöt évből.

A rendhagyó dalbetétet többek közt olyan híres színészek, szinkronhangok vagy humoristák adják elő, mint Lengyel Tamás, Kerekes József, Vándor Éva, Kovács András Péter, Ráskó Eszter, Mogács Dániel vagy Janklovics Péter.

Október 2-án veszi kezdetét a csatorna Facebook-oldalán futó Ki lapul a tortában? játék is, amelyben a Comedy Central meghatározó arcai rejtélyes módon szólalnak meg az ünnepi tortából. Az egész héten át, tehát október 8-ig tartó játék során őket kell felismerni a csatorna nézőinek ebben a nem mindennapi helyzetben – ha sikerrel járnak, különleges nyeremények üthetik a markunkat.

A következő héten a közönség kreativitását teszteli a Comedy Central. Október 9-én egy újabb születésnapi videó érkezik, amely három percben mutat be egy valamirevaló születésnapi bulit annak előkészületeivel és következményeivel együtt, mindezt kizárólag a csatorna műsoraiból összevágva, a Family Guy-tól az Agymenőkön át a Comedy Clubig. A videó a Comedy Central Magyarország Facebook-oldalán jelenik meg, ahol a kommentben megírt legötletesebb címeket díjazzák. A játék egy héten keresztül, október 9-től 15-e éjfélig tart.

A hónap második felében további meglepetésekkel és játékokkal készül a Comedy Central a különböző social media felületein egészen október 29-ig, amelyek szintén a csatorna kedvenc műsoraira és szereplőire helyezik a hangsúlyt – idén októberben különösen érdemes lesz követni a Comedy Centralt minden felületen, hogy garantáltan ne maradjunk ki a jóból! További információk az alábbi oldalon.

Stáblista:

Szereplők:
Aranyosi Péter
Csőre Gábor
Dolmány Attila
Holl Nándor
Janklovics Péter
Joó Gábor
Kerekes József
Kovács András Péter
Lengyel Tamás
Mogács Dániel
Nemes Takách Kata
Ráskó Eszter
Solecki Janka
Thuróczy Szabolcs
Vándor Éva

Készítők: Paramount Creative, Proud Productions
Írta: Berta Dániel, Ecsery Ádám, Praznovszky Dániel, Szentgáli György, Szúdy Csongor
Rendezte: Lehel Olivér
Operatőr: Ritter Doron
Smink: Gulyás Noémi, Hujber Benita

Utómunka: Proud
Koordináció: Török Dániel
Grafika: Czurkó Attila
Megrendelő: Paramount CEE
Brand, Comedy Central: Kis Balázs
Marketing: Endresz Maja, Hajdik Zora
PR: Veres Katinka
Media Planning: Vincze Marianna, Tyukász Dorottya
Planning: Bajnok Dávid Zsolt