Dombi magas fordulatszámon pörög

Dombóvári István mostanában nagyon elfoglalt és szinte minden perce be van osztva: nemrégiben Amerikában lépett fel, könyvet ír, rendezvényeket szervez, illetve most ért véget ötödik, Kettőskereszt, vagy amit akartok című, a közösségi média rejtelmeiről szóló önálló estjének a turnéja. A műsort május 6-án a Comedy Central nézői is végig szórakozhatják majd, amelynek kapcsán Dombi saját közösségi média használati szokásairól is mesélt.

A közelmúltban többször cikkeztek Dombi visszavonulásáról, természetesen tévesen. A humorista ugyanis megállíthatatlanul ontja magából a vicceket, sőt, szinte egy szabad perce sincs, annyi a tennivalója.

„A jászkarajenői művelődési ház igazgatójaként rendezvényeket szervezek, nemrégiben Aranyosi Péterrel együtt New Yorkban és Floridában léptem fel, könyvet írok, televíziós fikciós sorozatot fejlesztek. Eközben lett családom, illetve most ért véget ötödik önálló estem turnéja is, ami a COVID miatti megszakításokkal együtt összesen három évig tartott. Szóval, ha valamikor élek, akkor az most van!” – árulta el Dombi, aki a közösségi oldalak rejtelmeibe kalauzolja el a Comedy Central nézőit Kettőskereszt, vagy amit akartok című estjében május 6-án pénteken 21.00 órától.

„Ez az eddigi legfelnőttebb, legérettebb önálló estem, amit kétfajta nézőnek ajánlok: egyrészt, aki a közösségi oldalak rabja, másrészt pedig annak, aki irtózik tőle. A pandémia idején egyébként én is véletlenül megnyomtam a képernyőidő gombot, ami kiírta, hogy mennyit foglalkoztam a készülékeimmel. Az ottani számok elborzasztottak, rájöttem, hogy túl sokat lógok a közösségi hálón, amit azóta igyekszem tudatosan leépíteni. Ebben sokat segít, hogy vidéken élek, van kertem, és ráadásul még a nap is kisütött” – tette hozzá a Comedy Club humoristája, aki a közönséggel történő kommunikációra használja főleg a közösségi médiát.

„Ez egy nagyon jó fórum, hiszen a néző kezébe tudod adni a lehetőséget, hogy személyesen véleményt nyilvánítson. Persze vannak, akik visszaélnek a helyzettel és megpróbálnak virtuálisan megsérteni, de azt gondolom, nem szabad, hogy ez bárkinek az életére hatással legyen, hiszen akinek elektronikus formában baja van veled, annak az esetek többségében igazából magával van problémája” – zárta gondolatait a stand-upos.

Dombóvári István Kettőskereszt, vagy amit akartok című estje május 6-án pénteken a Comedy Central műsorán!