Dekoráljunk a JimJammel!

Ez a nyár a JimJamről szól, ugyanis a gyerekcsatorna újabb együttműködése lehetővé teszi, hogy két kedves karaktere, Jim és Jam a gyermekek szobájának falán díszelegjen különböző formákban.

A JimJam elsősorban az óvodásokat és családjaikat megszólító televíziós csatorna. 2006-os indulása óta gyorsan nőtt a lefedettsége, mára több mint 100 országban van jelen Európától kezdve a Közel-Keleten keresztül egészen Afrikáig. Kiváló minőségű programjaiban a világ legkedveltebb óvodai televíziós karakterei szerepelnek, mint például Noddy, Bing nyuszi, Thomas és barátai, Sam, a tűzoltó, Eperke és még sokan mások.

Ahogyan a JimJam programjaiban, úgy otthonunkban is vigyázó szüleivé, gyermekek álmainak őrzőivé válhatnak Jim és Jam a két szerethető, mókára mindig kapható figura és barátjuk, Csillag. A csatorna és a Gravoform Betűház hozzájárul, hogy a szülők meséssé tehessék gyermekeik szobáját élénk, kreatív és szuper aranyos dekorációkkal falmatricával vagy vászonképpel, amelyek egyaránt díszítik és barátságossá varázsolják a környezetet. Jim, Jam és Csillag vidám, hétköznapi helyzetekben szerepelnek: hangszeren játszanak, homokvárat építenek, vagy éppen szappanbuborékra vadásznak a fürdőkádban. Ezek a helyzetek a gyerekek kíváncsiságát és képzelőerejét igyekeznek bemutatni.

Akiknek 2-5 év közötti gyerkőcei nézik és szeretik a JimJam méltán népszerű műsorait, azoknak minden bizonnyal tökéletes választás lehet a szoba-fal dekorációnak a kedves matricafigurák. A hatféle vászonkép és falmatrica mellett dekormatricák is elérhetők, amelyek garantáltan elnyerik a kicsik tetszését!

Júliusban érdemes lesz figyelemmel kísérni a JimJam Facebook oldalát is, ugyanis nyereményjáték során a fent említett vadonatúj termékek közül 1-1 darab kisorsolásra kerül a betuhaz.hu webshop jóvoltából.

A JimJam mottója a Tanulj játszva! hűen tükrözi a csatorna szellemiséget, hiszen a kisgyermekek szociális, intellektuális és érzelmi fejlődéséhez járul hozzá rövid formátumú, szórakoztatva tanító, kedves sorozataival, felkészítve őket az élet és iskola kihívásaira. Minden bizonnyal ezért lett a legkedveltebb gyerekcsatorna a szülők körében.