Csobbanj a nyárba a JimJammel és a Minimaxszal!

A nyári szünidő alatt számtalan mesével és edukatív tartalommal várja a gyerekeket a JimJam és a Minimax, amelyek egészen augusztus végéig elkísérik majd őket. A gyerkőcök így találkozhatnak kedvenceikkel, többek között Leoval, az ifjú vadőrrel, a Kratt fivérek Állati küldetésével és Barbie-filmekkel egyaránt. A digitális eszközöknek köszönhetően pedig a kicsik kedvenc mesehősei bárhol és bármikor elérhetők maradnak.

A Direct One-nal mesecsodák várnak, ugyanis a nyári vakáció alkalmából a JimJam és Minimax gyerekcsatornák on-demand tartalmaival, nyereményjátékokkal és interaktív, online játékokkal kedveskedik kicsiknek és nagyoknak, akik így egész nyáron át számos varázslatos tartalommal találkozhatnak. A Direct One valamennyi Minimax és/vagy JimJam csatorna előfizetője egész nyáron át bárhol, bármikor kikapcsolódhat a mesék világában és követheti a műsorok népszerű karaktereinek kalandjait a képernyőn túl a szolgáltatónál elérhető on-demand tartalmakon keresztül.

A szülők által legkedveltebb gyerekcsatorna a szünidő alatt az erdő állatairól és a környezetvédelemről tanítja játékosan a legkisebbeket oktató sorozataival, hiszen legfőbb küldetése az óvodás korú gyermekek ismereteinek bővítése. „Tanulj játszva az erdő állatairól a JimJam-en” címmel futó műsorblokkban látható lesz Leo, az ifjú vadőr, az Erdei tesók és a Találd ki, mennyire szeretlek!, és nem maradhat ki a kicsik legnagyobb kedvence Bing, a kis nyuszi sem. A JimJam egyedi fejlesztésű rövid, ún.: „Tudtad-e?” videóiban a műsorkínálat népszerű mesehősei tanítják a kicsiket interaktív módon. A picit nagyobbaknak pedig a Minimax kedvez az idei nyáron, ugyanis a csatornán mindennap látható Barbie-filmek mellett a Barbie: Párban sztár legújabb epizódjaival, illetve az Állati küldetés jól ismert testvéreivel is találkozhatnak a gyerekek. A tartalmak elérhetőek lesznek az AMC Networks Central And Northern Europe és Direct One együttműködésében létrejött microsite-okon (https://hu.jimjam.tv/direct-one/; https://www.minimax.hu/direct-one/) egyaránt.

A Direct One ügyfelei előfizetési csomagjuknak megfelelően láthatják a JimJam és Minimax legújabb meséit a nyár első hónapjaiban, és nagyszerű nyereményjátékban is részt vehetnek a szolgáltató Facebook oldalán. A két csatorna a Direct Now alkalmazásban egyaránt elérhető, így a kicsik és kicsit nagyobbak egyaránt bárhol, bármikor, akár egy hétvégi utazás vagy nyaralás alatt is megtekinthetik kedvenc műsoraikat, izgalmas sorozataikat. Nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén, ráadásul senki nem marad le egyetlen premierről sem, mert az applikációban a képernyős sugárzás időpontjától kezdődően 7 napig visszanézhetők, illetve újraindíthatók a műsorok.