Barbie a Minimaxon is hódít

Barbie már generációk óta töretlen népszerűségnek örvend, ahogyan az sem véletlen, hogy elképesztő sikert arat és rekordokat döntöget az élőszereplős mozifilm is. Talán kevesebben tudják, hogy Barbie-nak van egy Skipper nevű húga is.

A Skipper babát 1964-ben gyártották először Barbara Millicent Roberts, az akkor híres Barbie kisebbik testvéreként. Akkoriban szaporodni kezdtek a kérések, hogy Barbie-nak gyerekei legyenek, a Mattel azonban átgondolta az ötletet, és helyette egy kistestvért készített Barbie-nak. Így a Skipper baba először nyolcéves gyerek volt, később tinédzser formát öltött, majd 2009-ben esett át az utolsó átalakuláson. Ekkor színes hajzuhataggal, technikai képességeivel, valamint a számítástechnikai iránti érdeklődésével egészült ki képzeletbeli karaktere.

Ő a hősnője annak az új animációs filmnek, amelyet augusztus 5-én mutatott be a Minimax. Skipper bébiszitterként tevékenykedik, mellette nyári munkát vállal egy víziparkban, ahol nem csak új barátokra tesz szert, hanem számára eddig ismeretlen feladatokkal is meg kell birkóznia. Amikor egy születésnapi buli a parkban balul sül el, Skipper képességei mentik meg a napot, a siker pedig ismét magabiztossá teszi főhősünket karrierjével kapcsolatban. Új barátaival bébiszitter csapatot alapít, hogy együtt foglalkozzanak a gyerekekkel.

Aki lemaradt volna a „Barbie - Skipper és a nagy babysitter küldetés” premierjéről az pótolhatja, ugyanis a csatorna ismét műsorra tűzi augusztus 11-én és 27-én 9:30-kor.

A Barbie tartalmaknak azonban koránt sincs vége: szeptember hetedikén újabb premierrel kedveskedik a Minimax. Este hat órai kezdettel vadonatúj sorozat indul a csatornán „Barbie - A varázslatos pegazus kaland” címmel, amelyben Barbie-ék felfedeznek egy titokzatos kis lovat a malibui tengerparton, és hamarosan rájönnek, hogy az valójában nem más, mint egy Pegazus bébi.

Célul tűzik ki, hogy kiderítsék, honnan jött varázslatos barátjuk, aki a legcsodálatosabb fantáziájukat kezdi életre kelteni. Miközben megpróbálják hazajuttatni a kis Peggy-t, nem várt akadályba ütköznek, ugyanis meg kell védeniük őt esküdt ellenségüktől, Rockitól, akinek feltett szándéka, hogy ellopja a kis pegazus szárnyait. A Malibuban játszódó történetben Barbie és barátai rájönnek, hogy a varázslatot nem kell keresni, az valójában körülöttük van.

A sorozat első tizenhárom része szeptember 7-től mindennap 18 órakor lesz látható a Minimax műsorán, a folytatás tavasszal várható a csatornán.