Az Emmy-díjas Batman rajzfilmsorozat összes epizódja az HBO Maxon

A kultikus animáció mindhárom évada, összesen 109 epizód érkezik február 15-én az HBO Maxra.

Több mint 30 éve, 1992. őszén mutatták be a Batman: A rajzfilmsorozat, vagy ismertebb nevén a Batman: The Animated Series-t (Batman TAS), amely hamar meghódította a világot. A sorozat - amelyet itthon 1993-tól az HBO vetített - elnyerte a legjobb animációs sorozatnak járó Emmy-díjat is és jelenleg az IMDB sorozatos top 250-es listáján az előkelő 23. helyet foglalja el.

A kult sorozatban olyan nevek kölcsönzik a hangjukat a szereplőknek, mint a nemrég elhunyt Kevin Conroy (Batman), a zseniális Mark Hamill (Joker), Bob Hastings (Gordon), Ron Perlman (Agyagpofa), John Glover (Rébusz) és még sokan mások.

A sorozat egyik különlegessége, hogy ebben az animációban tűnt fel először a közönség kedvenc Harley Quinn karaktere a "Joker's Favor" című epizódban. Eleinte csak egy epizódban tervezték használni a karaktert, de hamar népszerű lett, így visszatérő szereplője lett a sorozatban és hamarosan Joker jobbkeze - és egyben barátnője - lett. A pszichológusból lett bűnőzőt eredetileg Paul Dini és Bruce Timm alkoták meg, napjainkban pedig az egyik legkedveltebb antihős, aki még önálló sorozatot is kapott az HBO Maxon.

A Batman: A rajzfilmsorozat összes epizódja eredeti nyelven, magyar felirattal lesz elérhető február 15-től.