Aquaman és az Elveszett Királyság már a mozikban

A Semmelweis átlépte a 100 ezredik nézőjét, megérkezett az előzetes a Jenna Ortega és Martin Freeman főszereplésével készült Csábító leckékhez, mától látható a mozikban az Aquaman, készül a Hogyan tudnék élni nélküled?.

A Semmelweis átlépte a 100 ezredik nézőjét
A bemutatót követő 3. héten Koltai Lajos legújabb filmje átlépte a 100 ezredik nézőjét! Az anyák megmentőjéről szóló Semmelweis Vecsei H. Miklóssal és Nagy Katicával a főszerepben továbbra is nagyon szép eredményeket ér el, olyannyira, hogy december 19-én, mindössze 3 héttel a bemutató után már át is lépte 100 ezredik nézőjét, mellyel az idei év legnézettebb magyar filmje lett.

Csábító leckék Jenna Ortegával és Martin Freemannel a főszerepben - Megérkezett az előzetes!
Miller tanár úr (Martin Freeman) többre vágyik. Író akart lenni, és most egy kisvárosi középiskola irodalomtanára. Azután találkozik Cairóval (Jenna Ortega). A lány tehetséges, művelt, különleges... és nagyon szép. És unatkozik. Megkörnyékezi a tanárát, együtt egyre messzebb sodródnak a tananyagtól, és a férfi már maga sem tudja, mi történik vele. A 18 éves diáklány olyan szenvedélyeket ébreszt benne, amelyekről nem tudta, hogy léteznek. De ez a lány kiszámíthatlan. És író akar lenni: vagyis mindig gondoskodik egy új, váratlan fordulatról...

A legfrissebb, legnagyobb sztár, Jenna Ortega, aki Wednesdayt játszotta a Netflix új Addams család-sorozatában ismét veszélyes, izgalmas és furcsa lányt játszik ebben a túlfűtött thrillerben.

A Csábító leckék előzetesét ide kattintva tudjátok megnézni.

Aquaman és az Elveszett Királyság már a mozikban!
Jason Momoa szigonnyal a kezében tér vissza a mozikba december 21-én.

Az óceán soha nem békés! Ezért nem pihenhet meg egyetlen percre sem az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta megpróbálta már legyőzni Aquamant, a világ tengereinek urát (Jason Momoa), de kudarcot vallott. Továbbra is meg akarja bosszulni az apja halálát, így aztán bármire hajlandó, és bárkivel szövetkezik, hogy elpusztítsa ősellenségét.

Minden idők legsikeresebb, legnagyobb bevételt hozó DC filmjének folytatásában visszatér az első rész teljes szereplőgárdája, élükön Jason Momoával és a rendező-producer James Wannel – nem csoda, hogy az óceánok királyához méltóan hatalmas, látványos és játékos film készült.

Már forgatják a Demjén slágerekkel kísért zenés filmet
Budapesten elkezdődött a Mamma Mia, a Made in Hungaria nyomdokaiba lépő új magyar produkció, a Hogyan tudnék élni nélküled? forgatása. Az álmaikat kergető szerelmes fiatalokról szóló, Törőcsik Franciska és Ember Márk főszereplésével, a Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő, Demjén Ferenc örökzöld slágereire felfűzött romantikus zenés mozifilm felvételeinek első szakasza decemberben és január elején zajlik. A munkálatok a jó idő beköszöntével, jövő tavasszal és nyáron folytatódnak, a Balatonnál és Budapesten.