A Netflix 2023-ban is kihagyhatatlan filmekkel érkezik

Új év, új, kihagyhatatlan Netflix-filmek: a Netflix 2023-ban is mindenki számára tartogat valami izgalmasat.

Idén is gondoskodtunk arról, hogy tartalmasan induljon az év: a januárt Az elveszett kutya megindító történetével kezdtük, a hónap végén pedig Eddie Murphy és Jonah Hill társadalomkritikával megfűszerezett vígjátéka, A magadfélék érkezik.

Tavasszal két jól ismert sztori is folytatódik: március elején a Luther: A lemenő nap göngyölíti tovább a díjnyertes sorozat történetét, a hónap végén pedig újabb rejtélyek (és persze bizarr helyzetek) közé csöppenhetünk az Adam Sandler és Jennifer Aniston nevével fémjelzett Gyagyás gyilkosság 2-ben.

Nyáron újra együtt izgulhatunk Chris Hemsworth-ért a Tyler Rake: A kimenekítés 2-ben, vagy a kormányzati összeesküvés után nyomozó Jamie Foxx, Teyonah Parris és John Boyega mellé csapódhatunk a Tyrone klónjában. Női főszereplőkből sem lesz hiány: Gal Gadot egy izgalmas kémtörténetben tűnik fel a Heart of Stone-ban, Jennifer Lopez pedig az évekkel ezelőtt elhagyott lánya segítségére siető bérgyilkosként tér vissza a The Motherben.

A hidegebb hónapokat Millie Bobby Brown októberben érkező kalandfilmje, a Damsel, majd Nicole Kidman és Zac Efron novemberi romkomja, a Family Affair rázza fel, és persze az ünnepi időszak sem marad izgalmak nélkül: december elején Julia Roberts, Ethan Hawke és Mahershala Ali borzolja a kedélyeket a  Leave the World Behind pszichotrillerben, a hónap végén pedig Zack Snyder érkezik a vadonatúj sci-fi történetével, a Rebel Moonnal.

És ha mindez nem elég, lebilincselő dokumentumfilmekkel (Pamela közelről, A legendás Bill Russel), romantikus vígjátékokkal (Nálad vagy nálam?, A Tourists' Guide to Love, A Family Affair) és animációs filmekkel (A bűvész elefántja, Leo, The Monkey King, Chicken Run: Dawn of the Nugget) is készülünk.

Szóval elő a naptárakat, és mindenképp írjátok fel a következő dátumokat: