Zenével egy jó ügyért - hazai popsztárokkal lép fel a Superar gyerekkórusa

Rendhagyó szuperkoncertet láthat a közönség május 23-án az Akváriumban. A hazai könnyűzene sztárjai egy nagy közös showban lépnek fel, együtt a Superar esélyteremtő zenei program növendékeivel. A különleges esemény jótékony célokat szolgál: a Superar nyári zenetáborának megvalósítását, ahol a program növendékei a Sziget nagyszínpados koncertjükre készülhetnek fel.

2019. augusztusában a Sziget Fesztivál addigi legkülönlegesebb nagyszínpados fellépőjét láthatta a tízezres közönség: a Superar Magyarország esélyteremtő zenei program kórusát, olyan gyerekekkel soraiban, akiknek a legkevesebb esélyük lett volna arra, hogy egy színpadon állhassanak a Sziget világsztárjaival.

A Superar növendékei most magyar sztárokkal zenélnek együtt egy különleges produkcióban. Május 23-án 18:00 órától a budapesti Akvárium Klubban az Ivan & The Parazol, a Lóci Játszik, Giorgio a Carson Comából, Pátkai Rozina, VENI és Hegedűs Józsi lép színpadra, egymásnak adva a mikrofont egy nagy közös show keretében. Az előadókhoz egy-egy közös szám erejéig a superaros gyerekek is csatlakoznak, énekkel, gitárral, ukulelével.

A rendhagyó koncert jótékony célokat szolgál. Augusztusban ismét a Sziget Nagyszínpadán lépnek fel a Superar növendékei, akik négynapos nyári zenetáborban készülnek fel a nagyszínpados koncertjükre. A nyári tábor az év csúcspontja a Superar életében: négy ország superaros gyerekei találkoznak itt, hogy együtt játsszanak, zenéljenek. Sok gyereknek ez az egyetlen lehetősége arra is, hogy nyári táborban vegyen részt. Az akváriumos koncert bevételei a tábor megvalósulását szolgálják.

A Superar Magyarország közös zenéléssel teremt lehetőséget hátrányos helyzetű gyerekek számára a tehetségük kibontakoztatására, közösségi élmények, zenei tudás megszerzésére. Az esélyteremtő, közösségi zenei program a világhírű venezuelai El Sistema módszer pedagógiai alapjain nyugszik. Ausztriából indult 2009-ben, magyarországi szervezete 2018-ban jött létre a Sziget támogatásával.

Jegylink: https://akvariumklub.hu/programok/gyereknapi-preparti-a-superar-gyerekkorus-javara-nagyhall/

Facebook esemény: https://fb.me/e/3wkquFsrq